Menu
Your Cart

Melkopschuimer

Melkopschuimer kopen
Wat is er nou beter wakker worden dan met een perfecte cappuccino met een dikke, stevige schuimlaag? Het liefst zo eentje waarvan je een mooie witte snor krijgt. Met een melkopschuimer kan ook jij elke dag genieten van je koffie met een perfecte schuimlaag en natuurlijk bestel je die bij de Melkopschuimer Specialist!

Wij weten alles van melkopschuimers en hoe je perfecte cappuccino, latte macchiato of andere koffiesoorten met opgeschuimde melk maakt. Wij zijn er gek op! Daarom hebben we een uitgebreid assortiment melkopschuimers van alle bekende A-merken, zoals bijvoorbeeld Krups, Severin, Phillips en Inventum. Zo weet je zeker dat je topkwaliteit koopt en kun je nog jarenlang genieten van heerlijke, schuimige koffie.

Verschillende types melkopschuimers
Melkopschuimers zijn verkrijgbaar in verschillende types. Zo zijn er kannen die de melk verwarmen en opschuimen, en losse opschuimers die je in een beker of kan hete melk steekt, aanzet en zo de melk tot schuim maakt. Natuurlijk kun je de melk ook met de hand tot schuim kloppen met een handmatige melkopschuimer, maar met een elektrische melkopschuimer is het resultaat veel beter en krijg je veel steviger schuim.

Maar waar moet je nou eigenlijk op letten als je een melkopschuimer aan wilt schaffen? Allereerst moet je een keuze maken tussen kan- of staafvorm. Het handige van een kan is dat deze de melk ook meteen verwarmt, maar hij is daarentegen ook prijziger. De staafvorm is voordeliger en neemt minder ruimte in. Het hangt hier dus af van wat je zelf prettiger vindt werken. Andere factoren die van invloed kunnen zijn op je keuze zijn de extra praktische eigenschappen van de melkopschuimer, zoals automatische afslag, antikleeflaag en melkopwarmfunctie. Daarnaast is de inhoud van de kan natuurlijk belangrijk; die kan variëren tussen de 200 en 1500 ml. Kies voor een melkopschuimer die qua inhoud past bij je gebruik, want het is niet goed om te veel of te weinig melk in de kan te doen. Te weinig melk kan gaan aanbranden en te veel melk kan gaan overkoken.

Ga dus voor jezelf na wat je het prettigst vindt en hoeveel melk je elke keer tegelijk nodig zal hebben. Kijk maar eens rond op onze website wat de mogelijkheden zijn. Bij de meeste melkopschuimers is ook veel aandacht besteed aan het design en het is dus mogelijk om een apparaat te kiezen dat perfect schuim maakt, maar ook nog eens perfect bij je keuken past!

Bestel je melkopschuimer bij de Melkopschuimer Specialist
Wil jij ook voortaan je dag beginnen met een heerlijke koffie met perfecte schuimlaag? Bestel dan snel een melkopschuimer bij de Melkopschuimer Specialist. Als je eenmaal je bestelling hebt doorgegeven, bezorgen wij de melkopschuimer in 2 à 3 dagen bij je thuis en bij bestellingen van €75,- of meer doen we dat zelfs helemaal gratis! Wacht dus niet langer en zorg dat jij over een dag of twee ook je eigen overheerlijke cappuccino kunt maken. Tip; vergeet alleen niet je melksnor af te vegen voordat je naar je werk vertrekt!